Promocijske trube

Promocijske trube su iznimno popularne na svim sportskim natjecanjima i raznim akcijama. Naša firma je uvoznik i zastupnik proizvođača promocijske trube. Zbog toga vam moženo ponuditi najbolje cijene promocijske trube, jer ih ne kupujemo preko posrednika, kao većina.

Promocijske trube za marketinške akcije

promocijske trube Nudimo razne vrste male plastične promocijske trube koje su popularne kod svih vjekovnih kategorija. Djeca vole šarene promocijske trube zbog njihovog zvuka. Nose je na karnevale, razne sportske priredbe, podržavaju svoje prijatelje na natjecanjima i slično. Naše promocijske trube su su odličan reklamni predmet. Nudimo mogućnost tiska na trube. Na promocijske trube možmo staviti vaš reklamni logotip, slogan ili dizajn prema vašoj želji. Iskoristite ovaj zabavan način reklame!

Promocijske navijačke trube

navijačke trube vuvuzelaPromocijske navijačke trube su nezamjenjiv predmet na svim sportskim natjecanjima. Posebno popularne su vuvuzele na nogometnim utakmicama, sa kojima fanovi podržavaju svoju zemlju ili klubove. Neka vaš brand bude prisutan i vidljiv na stadionima uz pomoć naših promocijskih navijačkih truba!

Izrada promocijske trube po narudžbi

izrada promocijske trube U davno doba su se kao trube upotrebljavali životinjski rog ili školjka. Kod Izraelaca su se trube koristile za magijske rituale. Početkom 20 stoljeća su se trube počele pojavljivat na ambulantnim i vatrogasnim vozilima, vlakovima i brodovima. Kasnije su se promocijske trube izrađivale od kvalitetne plastike koja nije otrovna, pa se danas upotrebljavaju i kod sportskih utakmica i natjecanja i popularne su kod djece. Naše promocijske mogu biti atraktivni darovi. Nudimo vam promocijske trube po narudžbi u različitim oblicima i bojama, sa dizajnom po vašoj želji i sa tiskom logotipa ili slogana.

Naručite promocijske trube već danas!

Ukolike ste zainteresirani za promocijske trube, kontaktirajte nas i dobiti ćete povoljnu cijenu. Na cijenu promocijske trube utječe i tiskanje na nju, te rok isporuke. Iskoristite ovu zanimljivu reklamnu priliku!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *