Promocijske protuklizne podloge za auto

promocijske protuklizne podloge Promocijske protuklizne podloge su gumene podloge sa ljepljivom površinom koja sprječava klizanje predmeta poput mobilnih telefona, kemijskih olovka, kovanica, ključeva, naočala, MP3 playera i sličnih artikala. Promocijske protuklizne podloge se mogu postaviti na konzolu automobila, na stol, na prozor, u kancelariju ili bilo koje drugo mjesto gdje bi mogle biti korisne za držanje sitnih predmeta. Promocijske protuklizne podloge će sigurno držati predmete na konzoli u autu i prilikom naglih zavoja i kočenja. Mogu se postaviti na glatku ravnu, kosu ili okomitu površinu. Protuklizna podloga ima jednostavnu primjenu, samo je lagano pritisnite na željenu površinu i ona će se odmah zaljepiti i biti spremna za odlaganje predmeta. Osim što su praktične, protuklizne podloge se mogu iskoristiti i za promocijske svrhe. Možete ih na primjer podijeliti na sajmovima i drugim posebnim akcijama.

Svojstva promocijske protuklizne podloge

  •  Promocijske protuklizne podloge su napravnjene od ekološkog materijala (koji je prošao FDA 177.2600 provjeru) koji koristi trenje kako bi držao mobilne telefone bilo koje marke, kovanice i ostale sitne predmete na mjestu
  • Promocijske protuklizne podloge ne koriste ljepilo i ne ostavljaju tragove prilikom skidanja s površine, niti ostavljaju tragove na predmetima koje drže
  • Promocijske protuklizne podloge skidaju prašinu sa predmeta koje stavite na njih
  • Promocijske protuklizne podloge su izdržljive, dugotrajne i otporne na visoke i niske temperature (od -50 to 200 stupnjeva)
  • Promocijske protuklizne podloge se jednostavno skidaju i premještaju
  • Pogodne za pranje i ponovno korištenje

Promocijske protuklizne podloge sa vlastitim dizajnom po narudžbi

Na promocijske protuklizne podloge se može otisnut bilo koja slika, dizajn ili logo prema vašoj želji. Nudimo podloge u raznim oblicima, veličinama, bojama i materijalima (PVC, emulzija, AB ljepilo, PV). Darujte promocijske protuklizne podloge vašim klijentima i poslovnim partnerima i oni će i dalje nositi vašu reklamu, na primjer na gornjem dijelu konzole u automobilu gdje će biti vidljiva drugim potencijalnim klijentima.

promocijske protuklizne podloge po narudžbi

Proizvodnja promocijske protuklizne podloge

Kao vodeći proizvođač protukliznih podloga i drugih reklamnih predmeta, nudimo vam proizvode vrhunske kvalitete. Promocijske protuklizne podloge su ekološki proizvod, napravljen od materijala koji nije otrovan. Zbog toga smo dobili FDA 177.2600 certifikat. Naručite protuklizne podloge direktno od proizvođača i dobit ćete povoljnije cijene nego kod konkurencije koja koristi razne posrednike. Ukoliko imate neka pitanja ili želite naručiti promocijske protuklizne podloge za auto sa vlastitim dizajnom, kontaktirajte nas i rado ćemo vam odgovoriti. Naručite promocijske podloge već danas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *