Promocijske kopče za kravate i dugmad za manžete

promocijske kopče dugmad za manžeteDugmad za manžete je praktičan ukras u obliku kopče, koji se koristi kako bi se učvrstile manžete ili orukvice na košulji. Prve verzije su se pojavile u ranom 16. stoljeću i imale su oblik vezice ili trake, i ostale su popularne sve do 19. stoljeća. Prava dugmad za manžete pojavila se u doba Luja XIV. u obliku staklene dugmadi povezane kratkim lančićem. Oko 1715. pojavile su se i složenije, skupocjenije inačice, ponekad ukrašene dragim kamenjem, spojene zlatnim lančićem. Danas se također koriste i kao atraktivni darovi za promocijske svrhe. Poklonite elegantne promocijske dugmadi za manžete svojim klijentima i poslovnim partnerima i oni će to znati cijeniti. Najpopularniji proizvodi su promocijske dugmadi za manžete u obliku logotipa tvrtke. Idealno je naručiti ih u setu zajadno sa promocijskim kopčama za kravate u istom stilu.

Promocijske kopče za kravate sa vlastitim dizajnom po narudžbi

promocijske kopče za kravatePromocijske kopče za kravate su dekorativan i praktičan nakit za muškarce. Kopča drži kravatu na mjestu, što je posebno važno prilikom vjetrovitog vremena. Uobičajena greška koja nastaje priliko postavljanja promocijske kopče za kravatu je da pomoću kopče ljudi samo obuhvate dva kraja kravate. Svrha promocijske kopče za kravatu je da drži kravatu na mjestu tako da se pričvrsti za košulju. Namjestite promocijske kopče na polovici kravate, otprilike između trečeg i četvrtog dugmeta. Veličina kopče bi trebala odgovarati večičini kravate. Nudimo izradu promocijske kopče sa vlastitim dizajnom po narudžbi, idealno u setu sa dugmadi za manžete ali može i zasebno. U ponudi imamo razne vrste stilova promocijske kopče. Možemo vam napraviti promocijske kopče i dugmadi za manžete sa vašim logotipom ili čak u obliku vašeg logotipa ili proizvoda koji reklamirate. Nudimo elegantan dizajn za poslovne muškarce koji će privlačiti pažnju.

Proizvodnja promocijske kopče za kravate

Naša tvrka je profesionalni proizvođač promocijske kopče za kravate i promocijske dugmadi za manžete i djeluje već više od 30 godina na tržištu. Nudimo dizajn promocijske kopče za kravate i promocijske dugmadi po vlastitom dizajnu po narudžbi.

proizvodnja promocijske kopčeproizvođač promocijske kopče

Ukoliko imate neka pitanja ili želite naručiti promocijske kopče za kravate ili dugmad za manžete sa vlastitim dizajnom, kontaktirajte nas i rado ćemo vam odgovoriti. Naručite promocijske predmete već danas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *