Proizvodnja lepeze

proizvođač-papirne-lepeze

Nasa kompanija je specijalizirana za ručnu izradu lepeza i lepeza izrađenih od bambusovog drveta još od 1997 godine. Danas prostor naše nove fabrike je 6650 kvadratnih metara, sa modernim mašinskim uređajima i raznolikim materijalima koji utiču na kvalitet robe na opće zadovoljstvo naših kupaca. U odnosu na druge kompanije, naši proizvodi su izrazito konkurentni i zato mi možemo zadovoljiti potrebe kupaca. Naše print mašine za papirne lepeze, bambusove i plastične lepeze

Proizvodnja promotivne lepeze

proizvodnja-lepeze

Danas promotivne lepeze kao papirne lepeze, bambusove lepeze, plastične lepeze i personalizirane lepeze, i dr. su postale naš glavni proizvod. One pomažu vašim klientima a prospekti vas hlade kada rukom zamahujete promotivnom lepezom na vašoj slijedećoj marketinškoj promociji. Ako je vaša biznis promocija vani, koncert ili festival, vaše personalizirane lepeze će biti pun pogodak.

Proizvodnja personalizirane lepeze

personalizirane-lepeze

Nudimo razne personalizirane lepeze. Imamo najmoderniju opremu i kvalificirane radnike. To osigurava da naše lepeze budu najviše kvalitete. Mi ispunjavamo narudžbe od strane kupca.
Slobodno nam se javite za narudžbe preko telefona.